how to build your own site for free

TEHNOFARM DANIEL

Magazinul tau de tehnica si aparatura medicala din Ploiesti

Mobirise

TEHNOFARM DANIEL s-a evidentiat ca un furnizor profesionist de produse medicale la un standard ridicat al calitatii pe piata din Prahova. Compania si-a focalizat strategia initiala, pe o nisa in cadrul segmentului medical si chirurgical pe piata produselor medicale de sanatate.
Fondata in 1992, TEHNOFARM DANIEL a avut mai intai in vedere comercializarea produselor destinate nou-nascutilor, cat si produse destinate alinarii suferintei bolnavilor si ingrijirii acestora.

In fiecare an, compania s-a dezvoltat venind in intampinarea clientilor, oferindu-le in plus aparatura si instrumentar medical, consumabile, mobilier pentru dotari cabinete medicale, dezinfectanti, articole ortopedice, inclusiv incaltaminte ortopedica, imbracaminte si incaltaminte de protectie pentru personalul medical.

Acum, TEHNOFARM DANIEL este distribuitor autorizat in Prahova al produselor renumitelor companii: MEYRA-ORTOPEDIA (producator de fotolii rulante cu antrenare manuala si electrica, dispozitive pentru recuperare, lifturi, rampe etc.), RUSSKA (produse pentru ingrijire la domiciliu si in institutii specializate; hranirea, medicatia si igiena pacientului; articole de recuperare), BOCK (paturi electrice, saltele antiescara), OMRON (aparatura electronica pt monitorizarea diferitilor parametrii: tensiune, greutate, glicemie, cholesterol), ROCHE (aparate monitorizare glicemie, cholesterol, triglyceride), BOSO, RIESTER, MICROLIFE, FAZZINI, BEURER.

Personalul calificat vine in sprijinul clientilor, oferind gratuit consultanta de specialitate.

VIZIUNEA NOASTRA

Calitatea produselor si adaptabilitatea la cerintele din orice moment, ale clientilor nostri ne recomanda ca un partener de incredere in cadrul actului medical, direct sau indirect.

Adresa

Str. C.D Gherea nr.1, Ploiesti, Prahova

Contact

Email: office@tehno-farm.ro           Telefon: +40244522370 
Fax:        +40244515380